Premium E-post med
Zoho Workplace

Säker och professionell e-post för din organisation.

En hel Epost svit med Zoho Workplace

Arbetet utvecklas, så även arbetsplatserna. Zoho Workplace förenar och centraliserar ditt teams arbetsyta, förenklar fillagring och effektiviserar teamkommunikation. Moonserver är partner med Zoho.

Med Zoho kan du ha ditt eget domännamn och få tillgång till webmail, spamskydd och allt annat som finns i en professionell e-postlösning. E-postpaketen kan användas både till ditt befintliga domännamn eller köp till ett domännamn för e-posten. 

Vill du bara ha eposten och inte en hel svit? Kolla in Zoho Mail

Förser Sammanhang

I vår värld av informationsöverbelastning är kontext produktivitet. Workplace tar in sammanhang från försäljning, marknadsföring eller ekonomi i dina produktivitetsappar, så att du fokuserar på kärnfrågan – istället för att använda flera appar.

Säkerställer Kontinuitet

Arbetet är på distans. Arbetet är lokalt. Arbetet sker hemifrån. Arbetet kan börja på en enhet och hoppa till en annan. Eller hoppa över appar och hoppa över tiden. Din programvara måste spåra och aktivera allt detta, så det tar inte upp din tid.

Aktivera bekvämlighet

Programvaror är ofta komplicerade. Ofta uppsvälld. Du vill bara få saker gjorda, men måste brottas med appar. Rutiner ska vara automatiserade, klick ska vara få. Det är rollen för AI och arbetsflöde. Få mer gjort med mindre.

Främjar Samarbete

Verktyg för mjukvaruproduktivitet byggdes kring enskilda användare, främst konsumenter. Senare lappades det och utökades till företagsanvändare. Men affärer samarbetar och görs i team. Vet din programvara att du spelar en lagsport?

Zoho Appar som ingår i Workplace

MAIL
WORKDRIVE
CHAT
KALKYL
DOKUMENT
Presentation
SOCIALT INTRANÄT
ONLINE MÖTEN

Prisplaner för Zoho Workplace lösning

Intresserad av Zoho Mail? Registrera dig här för att testa på gratis

Zoho Bankgirot
Sök