Premium E-post med Zoho Mail

Säker och professionell e-post för din organisation.

E-postlösning med Zoho Mail

Många kunder har inte behov av en hemsida, men vill ha e-post med eget domännamn eller vill komplettera sin hemsidelösning med en bättre e-posttjänst. Moonserver är partner med Zoho och kan erbjuda er professionell e-post.

Med Zoho kan du ha ditt eget domännamn och få tillgång till webmail, spamskydd och allt annat som finns i en professionell e-postlösning. E-postpaketen kan användas både till ditt befintliga domännamn eller köp till ett domännamn för e-posten. 

Är du ute efter en hel svit med e-postlösningen? Kolla in Zoho Workplace

Håll dig professionell med email@dindomän.com

Skapa en domän för ditt företag och skapa anpassade e-postadresser för användare. Unika och professionella e-postadresser ger ditt företag den synlighet och autenticitet det förtjänar.

Oöverträffad säkerhet och integritet

Zoho Mails datacenter har förstklassig säkerhet och övervakning, med en pålitlig drifttid på 99,9 %. Dra nytta av säker e-posthosting som stöder kryptering både i vila och under överföring, tillsammans med S/MIME-meddelandekryptering.

Det är enkelt att byta till bättre e-post

Zoho Mails snabba och flexibla migrering erbjuder en problemfri övergång till en bättre e-postupplevelse. Vilken tjänst du än migrerar från ser Mail till att din övergång blir så smidig som möjligt.

Företagsmail med CRM

Integrera med Zoho CRM för att hantera din försäljning bättre. Gör mer med andra interna och tredjepartsintegrationer.

E-postlagring och e-Discovery

Behåll e-postmeddelanden i hela din organisation under en viss period för att följa företagets standarder och för att motverka juridiska attacker. e-Discovery hjälper dig att snabbt upptäcka sådana lagrade e-postmeddelanden.

Omfattande Kontrollpanel

Zoho Mails kraftfulla kontrollpanel är administratörens plats för alla inställningar, konfigurationer och anpassningar. Lägg till användare, hantera gruppalias, ställ in policyer för att moderera e-postinnehåll för företag och mer.

Strömmar – det nyare sättet att e-posta

Lägg till en smak av sociala medier till dina brevlådor med Streams. Ersätt oändliga e-posttrådar med kommentarer, tagga dina lagkamrater, dela filer, hantera uppgifter och mycket mer, direkt från din inkorg.

Ta kontroll över din data med Zoho Mail

Hos Zoho Mail är din integritet alltid vår främsta prioritet. Vår tjänst utvecklas ständigt för att bättre kunna uppfylla vårt engagemang för din integritet. Genom att använda branschstandardiserade sekretesspraxiser säkerställer vi sekretessen för dina uppgifter. Med Zoho Mail behöver du aldrig se dig över axeln.

Maila på mobilen

Hantera din affärskommunikation även när du är borta från skrivbordet. Inbyggda mobilappar för Mail, Mail Admin och Streams gör det enkelt och enkelt att hålla kontakten när du är på språng.

Prisplaner för Zoho E-postlösning

Intresserad av Zoho Mail? Registrera dig här för att testa på gratis

Zoho Bankgirot
Sök