Videoproduktion för
digitala medier

Video är det som slår bäst idag vid marknadsföring. Att dela videos är något de flesta människor gör dagligen. Låt oss hjälper er med er nästa video.

Videoproduktion

Innan man påbörjar en videoproduktion är det viktigt att man har koll på vem målgruppen är, att man förstår vad de gillar och försöka förstå hur dem tänker. Vi gör alltid en planering innan vi gör en videoproduktion, där mål och syfte med videon blir tydligt för alla inblandande. Vi pratar också om er budget och eventuella deadlines. 

Om ni själva vill vara med i videon eller ska vi ordna fram statister? Ska det finnas bakgrundsmusik som ni har själva eller ska vi ordna fram? Alla dessa frågor tas på planeringsmötet. Huvudbudskapet är viktigt och vid text eller om någon ska prata i videon skriver vi tillsammans ett genomtänkt manus. 

Vi kan erbjuda er olika typer av videoproduktion för produkter, kontor, reklam, ovanifrån med drönare med mera. Vi gör en del själva och en del via samarbete med lokala frilansare. Kontakta oss om du är intresserad.

Exempelvideos

Då videoproduktion är vår senaste tjänst har vi exempel på videos. Vi kan hjälpa er med er nästa video. Kontakta oss för prisförfrågan.
Sandviken vinterflyg med drönare (2019)

Producerad av: Stefan Bergström

Sandviken vinterflyg med drönare 2 (2019)

Producerad av: Stefan Bergström

Home from sky (2019)

Producerad av: Stefan Bergström

Kungsberg Hillclimb drifting (2019)

Producerad av: Stefan Bergström

Lastbilschaufför, en dag på jobbet i flisbilen (2019)

Producerad av: Stefan Bergström

Så här enkelt kan det vara att hantera sin hemsida (2023)

Producerad av: Moonserver

Sök