Sök

Våra partners

Här visar vi upp våra fantastiskta partners.

Våra fantastiska partners

Vill du bli partner med oss? Kontakta oss.

Norrlands Webbyrå

Vi hjälper dig med komplett SEO för att ditt företag ska synas bättre på webben. Dessutom är jag gärna din SEO-konsult som finns här för att svara på frågor eller funderingar kring arbetet med den här typen av digital marknadsföring. 

En stor del av SEO-arbetet handlar om content och copywriting. Att använda sökord på rätt sätt, skapa intressanta rubriker och att arbeta med interna och externa länkar, är en viktig del av SEO. Vi producerar dina texter för att uppdatera bloggen, skapa konverterande landningssidor eller produkt- och kategoritexter till din e-handel.

Kontakta Danielle för en offert från Norrlands Webbyrå.
Danielle Storm
Norrlands Webbyrå 

FooMedia AB / David Villa

David arbetar som frilansande full stack-utvecklare, vilket betyder att han kan hantera alla olika lager av tekniker som används i ”stacken” för en normal webbapplikation. David arbetar ibland i våra större webbutvecklingsprojekt.

JBG Gruppen

JBG erbjuder ekonomitjänster till alla typer av företag. Oavsett om ni är en enskild firma med några tusen i omsättning eller ett stort aktiebolag med miljoner i omsättning. Idag har vi 130 bokföringskunder på löpande uppdrag och växer varje år. Vi har spetskompetens inom de flesta ekonomiområden såsom reskontra, bokföring, bokslut, kreditanalyser, deklarationer, fakturering, uppstart av bolag både inom Sverige och i utlandet m.m.

Du väljer vilken del vi kan hjälpa dig med eller så kan vi föreslå en helhetslösning. Våra uppdrag kan se olika ut alltifrån några timmar i veckan, någon dag/dagar i veckan/månaden till korta/långa vikariat. Detta kan vara billigare alternativ än att anställa själv och skaffa en kontorslokal. Prisbilden är konkurrenskraftig och prislista kan erhållas per mail efter kontakt beroende på uppdrag och tidsåtgång. Vid längre totaluppdrag ger vi er en offert!  

Vi ger dig en alltid ett personligt bemötande och kvalité i allt vi gör, kontakta oss redan idag.

JBG Egenanställning

Ett sätt att driva företag utan att faktiskt ha företag

Många människor idag har jätte bra idéer men att starta företag kan vara både komplicerat och svårt speciellt om man inte har någon kunskap eller intresse för administrationen. Starta eget utan kunskap kan kännas lite som att vara på 500 meters djup mitt i havet. Man har ingen aning om vad som finns där ute. Men med JBG så är det som att vada från stranden.

Vi jobbar på de sättet att du är ditt eget företag, så alla skatter och momsen dras som de ska. Vi bokför dina inkomster och dina utgifter. Det finns även möjlighet att ha ett företagskonto på en bank. Sen när de är dags att ta ut lön så ser vi till att skatten och arbetsgivaravgifter är betalade.
Så kort och gott man har det bästa av båda världarna. Man är företagare och man är anställd.