Sök

Våra partners

Här visar vi upp våra fantastiskta partners.

Våra fantastiska partners

Vill du bli partner med oss? Kontakta oss.

Norrlands Webbyrå

Vi hjälper dig med komplett SEO för att ditt företag ska synas bättre på webben. Dessutom är jag gärna din SEO-konsult som finns här för att svara på frågor eller funderingar kring arbetet med den här typen av digital marknadsföring. 
En stor del av SEO-arbetet handlar om content och copywriting. Att använda sökord på rätt sätt, skapa intressanta rubriker och att arbeta med interna och externa länkar, är en viktig del av SEO. Vi producerar dina texter för att uppdatera bloggen, skapa konverterande landningssidor eller produkt- och kategoritexter till din e-handel.

Kontakta Danielle för en offert från Norrlands Webbyrå.
Danielle Storm
Norrlands Webbyrå 

FooMedia AB / David Villa

David arbetar som frilansande full stack-utvecklare, vilket betyder att han kan hantera alla olika lager av tekniker som används i ”stacken” för en normal webbapplikation. David arbetar ibland i våra större webbutvecklingsprojekt.

Bolagsregistrering.se

Vi erbjuder förmodligen marknadens mest varierande bolagspaket och bolagsservice med Support för LTD & SUF bolag. 

Tillsammans tar vi fram det bolagspaket som passar dina förutsättningar bäst, vad du än behöver hjälp med så finner vi en lösning!

JBG Gruppen / JBG Egenanställning

Hos JBG Egenanställning får ni driva ert eget företag med allt vad det innebär, men ni är anställda. Ni jobbar med er idé, ert namn, er logga och kan fokusera på det som ni är bra på. 

Vi fokuserar på det vi är bra: administration, bokföring, myndigheter och allt som många anser är komplicerat, tråkigt och jobbigt. Målet med oss är att ni i en trygg miljö ska få lära er vad som behövs för att driva företag och i framtiden gå över till att ha hand om ert eget företag. 

Vårat moderbolag JBG Gruppen är en redovisningsbyrå så när tiden är mogen för er att ta steget till att bli företag på riktigt så har ni samma uppbackning som innan.