Moonserver hjälper er med er digitala närvaro

Med stort hjärta hjälper vi företag och föreningar med digital närvaro som får deras att varumärken att växa. Vårt fokus ligger på resultat och långsiktiga relationer.

Om Moonserver

Moonserver är specialiserade på att se över hela er digitala affärsutveckling för att tillsammans med er, få ert varumärke att växa. Vårt fokus ligger på resultat, genom att digitalisera viktiga affärsprocesser och förstärka ert varumärke. Vi arbetar med webbutveckling, grafisk design och driftlösningar. Vi vill också förenkla komplexa saker så mycket det bara går, genom att ge er, tillgång till våra enkla verktyg - våra Moln appar som, till exempel vårt hemsidesverktyg Moonserver Site. 

Företaget är nytt men människorna bakom det har levererat lösningar i form av webblösningar online med lite mer hjärta sedan 2005. Vi har fokus på teknik men en framkant i form och naturligtvis av säljande webbplatser. Vi vill boosta dina hemsidor och vi kan också hjälpa dig att bygga vackra hemsidor. Vi arbetar med frilansare i Sverige, Europa och Storbrittanien. Är du frilansare och vill jobba för oss > kontakta oss

Vi arbetar kontorslöst, på distans och vi kommer gärna att besöka ditt företags kontor/lokaler så att vi lär oss mer om ditt företag och hur vi kan hjälpa dig att växa. Moonserver är verksamma i hela Sverige. Vi har lokala säljare i Stockholm, Västerås, Gävle, Sandviken, Hofors, Falun, Borlänge och Ludvika.
Vi på Moonserver tycker att det är viktigt att ge tillbaka till samhället: Vi sponsrar de flesta ideella föreningar som gynnar utsatta människor och djur.
Se våra fantastiska samarbetspartners
Vill du bli återförsäljare för Moonserver?
Här kan du se våra Återförsäljarprogram.
Vi investerar gärna i intressanta onlineprojekt:
Har du en hemsida som du tror skulle passa oss?

Moonservers kärnvärden

Våra kärnvärden utgör det fundament som vårt varumärke vilar på och genomsyrar verksamheten i allt vi gör.
  • Tillgänglighet: Vår support finns tillgänglig när du behöver hjälp. Dock begränsad på de större svenska helgdagarna. 
  • Enkelhet: Vi strävar alltid efter att göra det komplexa, enklare för både oss själva och era som kunder, i allt vi gör.
  • Trygghet: Det ska vara tryggt att arbeta hos Moonserver och tryggt för kunderna att ha sina tjänster hos oss.
  • Ansvar: Alla kan göra fel. Vi tycker det är viktigt att man tar ansvar, pratar om det och gör rätt.
Sök