Hemsidor som är
enkla att uppdatera

Moonserver skapar hemsidor som både du och dina kunder kommer att älska. Hemsidor som du kan sköta om själv, om du vill.

Vi bygger din hemsida med Moonserver Site

Vill du ha en hemsida som både ser fantastisk ut och som dessutom ökar din försäljning? Vi på Moonserver är experter på att skapa snabba och konverterande hemsidor som både du och dina kunder kommer att älska.

Du kan anlita oss både för att förbättra dina befintliga hemsidor eller om du vill har hjälp med att skapa helt nya och vackra webbplatser. När vi bygger din hemsida använder vi vårt eget hemsidesverktyg, Moonserver Site. 

Din hemsida blir skapad med teknik som ligger i framkant och du får en snabb och säljande webbplats som kan ge dig den försäljning du behöver för att växa. Moonserver Site är vår allt-i-ett-lösning för hemsidor som gör det enkelt för dig att själv hantera din hemsida, om du vill. 

Låt oss hjälpa dig att skapa en fantastisk hemsida som kommer att göra din verksamhet till en framgång!
Representera dig själv online och väx ditt företag med Moonserver.
Moonserver SITE
Moonserver Site är en allt-i-ett-hemsidelösning som gör att du enkelt kan sköta om din hemsida själv, om du vill eller anlita oss för att sköta om den åt dig. 

Start paket med Moonserver Site

Vi gör allt arbete åt dig på Moonserver Site hemsidan. Du beställer, skickar materialet som du har, lutar dig tillbaka och vi gör resten. Behöver du fler sidor färdigställda så ordnar vi det för 499 kr/st extra.

Om du inte har egna bilder än lägger vi in passande kvalitetsbilder från en bildbank med bilder som får användas på din hemsida.

De första 6 månaderna för Moonserver Site Abonnemanget ingår. Efter de första 6 månaderna betalar du endast för Moonserver Site Abonnemanget. Om du redan har ett Moonserver Site Abonnemang, förlängs ditt Abonnemang automatiskt med 6 månader. 

I Moonserver Site abonnemanget ingår obegränsad drift i vår Moonserver Cloud och du har tillgång till massor av funktioner såsom Bildgalleri och Bildväxlare, Blogg/Nyheter, Google maps m.m. E-post ingår inte men kan köpas till.  Se alla funktioner som ingår här.

Vid leverans får du tillgång till träningsvideos på engelska samt 1-1 uppstarts träning(upp till 30 minuter) på svenska eller engelska på plats eller via skärmdelning, beroende på avståndet mellan oss och er. Tänk på att om du beställer flera sidor kan leveranstiden förlängas.

Det är möjligt att delbetala startpaketet på upp till 6 månader, kontakta oss för mer information.
SITE STartpaket
7 176 Kr
Priset gället Byggkostnad som engångskostnad. Första 
6 månaderna för Abonnemanget på Moonserver Site ingår. 
  • Vi skapar och färdigställer upp till 10 sidor
  • Vi designar din nya hemsida
  • Vi sökmotoroptimerar innehållet på din hemsida
  • Vi skapar 1-2 kontaktformulär
  • Google Analytics länkning om du önskar
  • Leveranstid 1 vecka
  • Beställ
Har du frågor eller vill veta mer? Låt en av våra säljare kontakta dig
Om du har en budget som du vill hålla dig till, kan vi skräddarsy ett paket efter din budget. Vi ser till att ni får ut maximalt av er budget. Kontakta oss så berättar vi mer.

Sök