Låt oss visa er hur
enkelt vårt verktyg är

Se rundturen nedan.

Rundturen

Riktigt enkel redigering, se bara ->

Flytta bara musen över det område du vill uppdatera och klicka för att börja redigera. Webbplatselement är organiserade i innehållsblock som du enkelt kan dra och släppa till en ny plats, enkelt redigera innehåll och inställningar som bakgrund eller mellanrum.

Börja med en mall och ge den ett unikt utseende

Hundratals anpassningsmöjligheter för varje tema. Varje mall som finns på MoonSite har hundratals eller till och med tusentals möjligheter du kan anpassa dem med, tex färgscheman, teckensnitt och menylayouter. Välj en för att starta och ge den en helt unik stil med några få klick!

Enkel meny och sidhantering

Ordna enkelt alla dina sidor med dra och släpp. Många enkla och användbara inställningar för varje sida och allmänna inställningar. Lägg till obegränsat med sidor. MoonSite gör automatiskt en mobilvänlig meny.

Fördefinierade innehållsblock och de bästa apparna

Få din webbplats att se mer professionell ut med färdiga innehållsblock för stycken, rubriker, funktionsrutor och mer. Lägg till anpassad HTML/CSS/JavaScript -kod, nedladdningsbara filer, bilder och videor. Välj bland inbyggda Appar för att ge din hemsida mer kraft: Blogg, kontaktformulär, karta, fotogallerier, bildspel, formulärbyggare, restaurangmeny, kundvagn, nyhetsbrev och mer!

500+ Professionella teckensnitt

Professionellt designade teckensnitt från Google, över 500 handplockade teckensnitt för att få din hemsida att se mer professionell ut. Två typsnitt kan väljas i par och tillämpas på hemsidan innehåll, knappar, rubriker och mer.

Ingen HTML -kodning .. om du inte vill det!

För att hantera din webbplats krävs ingen HTML-kunskap men för vana användare är inte bara HTML-redigeraren tillgänglig: lägg till anpassade delar av HTML, CSS och JavaScript. Hemsidan Drivs av Bootstrap, det mest populära HTML-, CSS- och JS -biblioteket i världen.

Prova en online demo direkt ->

Sök