Sök

Driv ditt eget Webbhotell

Återförsäljarwebbhotell är ett sätt för dig att köpa webbhotellsresurser från oss och sälja dem vidare direkt till dina kunder.
cPanel för dina klienter, med din logo.

Driv ditt eget Webbhotell

Starta ditt eget webbhotell med vår 100% White Label Managed Återförsäljare webbhotell lösning. Perfekt för byråer.

Återförsäljarwebbhotell är ett sätt för dig att köpa webbhotellsresurser från oss och sälja dem vidare direkt till dina kunder. Ställ in paket som du tycker är lämpliga för diskutrymme, bandbredd, e-post och andra funktioner. Vi tillhandahåller en helt Managed tjänst - från serverutrymmet till 24/7 support.

Har du redan ett återförsäljare webbhotell idag?
Vi kan hjälpa dig att flytta alla dina befintliga kunder till ditt nya återförsäljar webbhotell hos Moonserver gratis när du beställer.

Återförsäljarkonto i SEK

Vår standardvalutapris.
WL Unlimited
799
 Kr/må
Eller 8 789 Kr /år

Ett enda superpaket

Du bestämmer själv, hur mycket utrymme, trafik, hur många databaser, e-postkonton, FTP-konton etc som ska ingå i dina paket. Du har full kontroll.

Vi har valt att sälja endast ett superpaket och behöver du fler kundkonton så är det bara att beställ ett till paket!

Tillgängliga Datacenters:
Amsterdam, Frankfurt, London, New York, Dallas, Toronto, Mumbai, Sydney, Singapore, San Francisco och Mexico City.

Vid intresse finns även möjlighet till Ficolo Datacenter(Finland) med ett lite annat upplägg. Kontakta oss för mer information.
WL Unlimited

Vi bjuder på en månad när du väljer årsvis.

 • 50 st  cPanel Konton (Kundkonton)
 • Obegränsat SSD  Utrymme
 • Obegränsad  Trafik
 • WHM/cPanel/Softaculous
 • Möjlighet till egna Namnservrar eller använd våra anonyma namnservrar
 • Whitelabel Server
 • Anslut din egen domän eller köp en ny domän direkt när du beställer.
 • Https://   (Gratis SSL till dig och dina kunder)
 • 24/7 E-Support
 • Kontakta oss

100% White label Webbhotell

Moonserver WL Webbhotell är helt utan varumärke. Alla våra servrar sitter på offentliga molnleverantörer som Google, så IP-sökningar visar helt enkelt deras intervall.  Vi tillhandahåller White label namnservrar som standard, och låter dig även skapa anpassade namnservrar gratis (t.ex.ns1/ns2.mittwebbhotell.se). Du kan också lägga in din egen logo i cPanel kontrollpanelen för dina kunder. m.m.

Vi använder samma teknik

Allt som ingår i vårt vanliga webbhotell, ingår även för er och era kunder. Tex:

 • CloudLinux, cPanel - samt WHM för att administrera dina kundkonton
 • Obegränsat med migrationer (flytt av konton till oss)
 • Supersnabb prestanda (LiteSpeed, SSD diskar m.m.)
 • Gratis SSL
 • "Rena" Mailservrar / Immunify360 Skydd
 • Softaculous Auto intallerare
 • 2 ggr Backup per dag
 • SitePad hemsidebyggare

DNS-inställningar med Anycast

Återförsäljarkonton har precis blivit enklare att hantera. Eftersom vi använder Anycast för att skapa kopior av DNS-poster kan du kontrollera ett oändligt antal konton under samma individuella uppsättning av namnservrar. Dessutom kan alla som föredrar att integrera med Cloudflare eller andra tredjepartsalternativ göra det med lätthet. Med Moonserver kan du förvänta dig förbättringar av din prestanda och automatisk omdirigering av begäran från hela världen.

Tillval: Automatisera med WHMCS

Genom WHMCS kan du automatisera hela betalningsprocessen utan problem. Det innebär att du kan skapa, uppgradera och justera behörigheterna för alla webbhotellskonton du tillhandahåller samt att faktureringen sköts automatiskt! Kunderna kan betala med kort och du får försäljningsrapporter m.m.

Köp WHMCS licens och eventuell installation samtidigt i kassan.
Licens: 200 kr /mån för 250 aktiva kunder. 
Installation: 995 kr i engångspris.

Behöver du sedan hjälp med konfigurering eller installation av moduler och mallar i din WHMCS, hjälper gärna vår utvecklingsavdelning till. Skicka en offertförfrågan till oss via info@moonserver.se

Tillval: Kopage hemsidebyggare

Vi säljer också licenser och installationer på Kopage hemsidebyggare. 
Denna hemsidebyggare kan också köpas i White Label, dvs ditt eget namn på hemsidevektyget.  

Licenser:
 Kopage 260 kr /mån
 Kopage WL 360 kr /mån
Installation: 995 kr

Tillval: Låt oss sköta er webbhotellssupport

Låt oss sköta er webbhotellsupport i bakgrunden hela tiden eller när ni behöver extra personal. Vi svarar på era kunders ärenden som om vi vore anställda av er. Gäller endast ärendehantering via tex WHMCS eller Zoho Desk. 

Kontakta oss för mer information och gällande priser.

Vanliga frågor och svar

Hur lång tid tar det att sätta upp ett Återförsäljar webbhotell på Moonserver?
Vid återförsäljar webbhotell hos Moonserver tar det ungefär 1-3 timmar att komma igång.  Kundzonen är konfigurerad halv-automatiskt efter att betalningen har mottagits. Det kan också ta upp till en timme innan det nya domännamnet fungerar ordentligt mot alla dns-servrar i världen. Om du byter domännamnservrar till vår kan det ta upp till 24 timmar för domännamnet fungerar korrekt mot alla dns-servrar i världen.
Kan Moonserver hjälpa mig med min webbplats/cms/e-handel?
Ja, vår Moonserver Utvecklings-avdelning kan hjälpa dig med lite webbplatsutveckling, cms och e-handelslösningar. Tänk på att dessa tjänster kostar extra. Kontakta oss för en offert.
Kan jag använda e-post med min smartphone
Ja, all dokumentation är tillgänglig när du loggar in på din webbmail första gången.
Hur många domäner kan jag ansluta?
Varje cPanel-konto tillåter obegränsade domäner. Vi rekommenderar att separera varje webbplats i separata cPanel-konton där det är möjligt.
Kan jag lägga upp vilka hemsidor som helst på Moonserver Webbhotell?
Vi sätter vissa begränsningar för vad som kan är tillåtet på våra webbhotellskonton, även om det bara finns några få fall. Dessa inkluderar typiska tubsajter, upphovsrättsskyddat innehåll, pornografiskt innehåll, P2P -delning och kryptodrift. Fråga oss bara så berättar vi vad som är okej och inte.
Är mitt diskutrymme verkligen obegränsat?
100% Ja. Så länge ditt diskutrymme används för de webbplatser du har på våra servrar kommer vi aldrig att debitera extra för dataanvändning. Vårt moln webbhotell gör att vi kan fortsätta att utöka det tillgängliga utrymmet på våra servrar.
Kan mitt återförsäljarkonto hantera den mängd trafik jag förväntar mig?
Detta beror på vilket paket du väljer. Det korta svaret är dock ja. Vi tillgodoser alla nivåer av skalbarhet; håll oss bara uppdaterade när verksamheten utvecklas så ser vi till att webbplatserna som finns på din server kan anpassa sig till sin tillväxt effektivt.
Vad är Cloud Linux?
Cloud Linux isolerar varje användare och säkerställer att en webbplats inte kan påverka en annans prestanda. Vi tilldelar 2 GB minne och 2 vCPU-kärnor för våra LVE-gränser på varje konto.