Moonserver Bingo: Verktyg för sveriges Bingo arrangörer

Med Moonserver Moln app: Bingo kan ni som Bingo arrangörer snabbt uppdatera information om era Bingoevents.

Ett verktyg för Bingoarrangörer i hela Sverige

Här får alla arrangörer en unik möjlighet att visa upp sina spelplatser över hela Sverige. Bilbingo-events syns på Bilbingon.se och Hallbingo på Hallbingon.se, båda hanteras enkelt genom samma system.

Arrangörerna har full frihet att lägga till och redigera sina spelplatser och speldatum. Det är möjligt att skapa flera användarkonton inom samma arrangör för enkel hantering. En arrangör kan även inkludera flera spelplatser inom samma konto. Vi strävar ständigt efter att utveckla funktionaliteten, vilket kommer att introducera fler användbara funktioner över tid.

Bannerannonsering på Hallbingon.se och Bilbingon.se

Ge din organisation synlighet genom att annonsera här och nå en omfattande målgrupp. Vi erbjuder varierande annonspaket för varje vecka. Oavsett om du vill synas på Bilbingon.se och Hallbingon.se, eller om du som arrangör vill framhäva din spelplats extra mycket, har vi en lösning för dig.

Hur startade det?

Året var 2005 när grundaren Arne Norr lanserade Bilbingokalendern.se. En plattform där alla bilbingoarrangörer fick chansen att samlat visa sina spelplatser runt om i Sverige. Hemsidan blev snabbt populär och växte exponentiellt, men grundaren kunde inte hålla jämna steg, eftersom den drevs utan vinstintresse och enbart av ideella krafter. All information matades manuellt in av grundaren, vilket blev ohållbart och ledde till en övervägande om smidigare alternativ.

I samråd med sin brorson, en webbprogrammerare, skapade de 2011 en ny tjänst där arrangörerna själva kunde logga in och uppdatera information till en överkomlig kostnad. Hemsidan genomgick en fullständig designförändring, och ägarskapet övergick till bolagsform. Sedan 2021 ägs Bilbingokalendern.se (nu känt som Bilbingon.se) av Moonserver AB, som även ligger bakom systersajten Hallbingon.se.

Här i videon kan ni se hur enkelt det är att hantera en eller flera spelplatser.
Sök