Moonserver Bingo: Verktyg för sveriges Bingo arrangörer

Med Moonserver Moln app: Bingo kan ni som Bingo arrangörer snabbt uppdatera information om era Bingoevents.

Ett verktyg för Bingoarrangörer i hela Sverige

Här erbjuds alla Arrangörer en unik möjlighet att att visa upp sina spelplatser runt om i Sverige. Bilbingo events syns på Bilbingon.se och Hallbingon kan ses Hallbingon.se men båda hemsidorna administeras av samma enkla system.

Arrangörerna kan lägga in och ändra hur mycket de vill på själva spelplatsen och speldatumen.  Det går att sätta upp flera användarkonton på en och samma arrangör om ni är flera som hjälps åt att administrera kontot. En och samma arrangör kan även ha flera spelplatser i samma konto. Ju mer vi bygger ut funktionaliteten, kommer det dyka upp fler funktioner. 

Bannerannonsering på Hallbingon.se och Bilbingon.se

Här kan din organisation annonsera och nå en stor målgrupp. Vi har annonspaket i olika prisklasser per vecka. Vill du visa ditt företag på Bilbingonse och Hallbingon.se eller vill du som arrangör lysa upp din spelplats lite extra?

Hur startade det?

Det hela började 2005 då Grundaren Arne Norr skapade Bilbingokalendern.se, en hemsida där alla bilbingo arrangörer erbjöds en unik möjlighet att, samlade på en och samma webbsida, visa upp sina spelplatser runt om i Sverige. Hemsidan blev snabbt populär och växte ganska fort men grundaren hann inte med då den drevs helt utan vinstintresse och genom idèella krafter. All information på den tiden matades in manuellt av grundaren själv. Detta blev ohållbart och man började fundera på alternativ på hur man kan göra detta smidigare. 

Grundaren pratade med sin brorson som var webbprogrammerare och tillsammans skapade de en ny tjänst 2011 där Arrangörerna själva kunde logga in och uppdatera sin information till en låg kostnad. Hela hemsidan fick en ny design och ägarskapet övergick till en bolagsform istället. Sedan 2021 ägs Bilbingokalendern.se (som numera går under namnet Bilbingon.se) av Moonserver AB, som också skapade systersajten Hallbingon.se. 

Här i videon kan ni se hur enkelt det är att hantera en eller flera spelplatser.
Sök